Gaál Zsóka

újabb fényes sikeréről számolt be a nagykanizsai versenyt követően Kosztolánczy Gyula mester.

GZs.jpg

"GAÁL ZSÓKA NAGYSZERŰ SAKKSIKERT ÉRT EL ÚJRA !!!
A Nagykanizsai nemzetközi sakkversenyen 9 mérkőzésből 9 győzelemmel
nyerte meg a 8 évesek sakkversenyét , megelőzve az összes fiút is !!!
NAGYON ÜGYES VAGY ZSÓKA !!!!!"

Mély meggyőződéssel hiszem, hogy a jövőnk olimpikonjai itt vannak közöttünk, legalább egy fél tucat 8-10 éves kor körüli kisleányt fel tudok sorolni, akik képességeik alapján 6-8 év múlva olimpiai csapatunk tagjai lehetnek akkor, ha a jelen edzőgárdája fáradhatatlanul dolgozik velük a sikereikért.

Nem kerülhető meg a sakkszövetség vezetőinek, a jelen szövetségi-kapitányainak felelőssége, hisz az anyagi feltételek megteremtése, tehetségeink menedzselése az ő feladatuk.

Nézzék meg, hányan mennek Romániából, Csehországból, Lengyelországból a dél-afrikai korosztályos sakkvilágbajnokságra és mennyien tőlünk, és milyen szövetségi támogatással.

Miért nincsenek ott azok, akik arra érdemesek? Miért nem lesz ott mindegyik bajnokunk?

A Polgár lányokat csodálta, csodálja a világ, pedig nem ők az igazi csodák, hanem a teremtő; a Polgár apuka és az Ő módszere, ami nem más, mint a munkamánia és a világszínvonalú menedzselés.

Miért nem követik a módszerét?

Mert hozzá képest mindenki kényelmes és lusta. Aki ezen kijelentésem vitatja, kérdezze meg Őt, hogy a nap hány órájában foglalkozott, és foglalkoztatott edzőket a lányaival.

Ha vannak, akik kezüket a szívükre téve azt mondják, hogy Ők legalább annyit tesznek gyermekük, tanítványuk tehetségének kiteljesedéséért, azoktól ezennel elnézést kérek, őket megkövetem.

Szerző: Sakk-mester  2014.09.25. 04:41 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása