mt.jpgposter-with-masters.jpgerice-cathedral.jpgerice-panoramic-view.jpgsan-vito-beach.jpghera-dvirnyy-vega-gutierrez-and-milliet.jpgst.jpgresztvevok_olasz.jpg

terre.jpg

Program:

 

 imi_program.jpghera_imi.jpgImre győzelemmel, Dénes döntetlennel nyitott.

Ma Imi és Dénes is győzött, holnap - 07-30 - dupla forduló vár a mezőnyre.

A délelőtti III. fordulóban sok volt a remi - Dénes is döntetlent játszott - az éltáblákon. Már csak GM Héra Imre  (3/3) 100%-os. Ma délután - 07-30 - Imi rangadót játszik a verseny második kiemeltjével,  az olasz ranglista harmadik Dvirnyy Danyyilal. 

Imi a II. kiemelt ellen sötéttel színnel hozta a remit, Dénes nyert.

-------------------------

Ma - 07-31 -  az 5. fordulóban az első kettő táblán játszanak a magyarok. Imi a 4. kiemelt argentin nagymesterrel, Dénes az 5. kiemelt orosszal.

Imi nyert (5/4.5), Dénes vesztett. Imi holnapi - 08-01 - ellenfele biztosan az 5. kiemelt orosz fiú lesz.

----------------

Imi ma - 08-01 - holtversenyes első társával a 2500 élőpont feletti, 5. kiemelt  orosz nemzetiségű Matsenkó Szergejjel a sötét tábort vezetve küzd meg.

A világossal játszó Dénes ellenfele szintén egy orosz sakkozó.

-------------------

Imi és a világossal játszó orosz megosztoztak a pontokon.  A VI. fordulót követően Ők vezetik a mezőnyt 6/5 ponttal. Dénes parádés áldozatokkal verte szét ellenfele állását. Tizennégyen tömörültek az élbolyban. A vezetőkön kívül 6-an 6/4.5 és újabb féltucatnyian 6/4 ponttal követik a két élen állót.

------------------

2015-08-02 21:00

Győztek a magyar nagymesterek és holnap a VIII. fordulóban összesorsolták őket...

A versenyben Imi vezet 7/6, Dénes az 5. 7/5 ponttal.

-----------------

A VIII. fordulóban egymással játszó magyar nagymesterek, akik jó barátok, lekésték a megváltozott kezdési időpontot - az eredeti kiírás szerint 15:00 - át a szervezők áttették délelőtt 10:00-ra - és a 30 perces türelmi időn túl érkeztek meg a versenyterembe. A szervezőknek személyesen közölni kellett volna a résztvevőkkel a változást, ám ők csak egy kifüggesztett cetlin tették közzé azt. A rendezők nem járultak hozzá az elmaradt parti későbbi lejátszáshoz, így mindkét nagymesterünk pont nélkül maradt. Ez az eset is sürgeti a FIDÉ-t a változások bejelentésének szabályozására, hisz a versenyrendezők rendre beveszik a kiírásba, hogy a változtatás jogát fenntartják, ám azt, hogy azt miként, hogyan kell megtenniük és minden résztvevő számára egyértelműen eljuttatniuk, azt semmi sem szabályozza.

A IX. fordulóban Dénes nyert, Imi a francia nagymester ellenfelével remizett.  GM Héra Imre a II., GM Boros Dénes a VII. helyezést szerezte meg. Imi 6 pontos élőpontszám-növekedésével 1 pontra megközelítette a bűvös 2600-at.

  Megváltoztatta a versenyprogramot, a fordulók rendjét a szervező, de a mai napon - 2015-08-03-16:06 perckor még mindig az eredeti olvasható a verseny honlapján! Íme:

versprogram.jpg

Szerző: Sakk-mester  2015.08.05. 07:00 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása