balint1.bmp

 

A Központi Sport-és Ifjúsági Egyesület Kerékpáros Szakosztálya 2017. június 18. vasárnap rendezte meg a Magyar Kupa futam 40. KSI-Csepel-Vasló Kupa Kerékpárversenyt.

 

Az 1. szakasz egyenkénti indítású egyéni időfutamverseny, mely 11 órakor kezdődött. A táv az U17 korcsoportos fiúknak 8km. Ebben a számban Varga Bálint volt a leggyorsabb, 17 másodperccel megelőzve a második Füri Mártont, míg a harmadik Pető Dániel lett.


balint31.bmp

A 2. szakasz 14 órakor kezdődő kritérium verseny volt. 

A táv az U17 korcsoportos fiúknak a 650m-es körpályán 21 kör volt, hét hajrával. A részhajrákért a versenyzők a célvonalon való áthaladás sorrendjében 5-3-2-1 pontot kaptak. Ebben a számban a legtöbb pontot Füri Márton szerezte. A második Fábián Csongor, a harmadik pedig Varga Bálint lett.

A két versenyszám összesített eredménye az U17-es korcsoportban:

1. Füri Márton, 2. Varga Bálint, 3. Fábián Csongor.

A debreceni és a magyar kerékpár-sport ifjú tehetsége  - Varga Bálint - versenyről-versenyre igazolja klasszisát. Bálint nemcsak a nyeregben, hanem az iskolapadban és a 64 mezőn is otthon érzi magát.

Magáénak vallja "A sakk az élet szimulátora" blog szlogenjét: Munka, szorgalom, akarat és elszántság nélkül, mit sem ér a tehetség.

Szerző: Sakk-mester  2017.07.04. 07:22 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása