Zöld híd 

 

Amióta az embert megteremtette a természet, azóta a teremtmény a Teremtőtől való elszakadáson dolgozik. Teszi mindezt oly sikeresen, hogy mára mély szakadék tátong az ember és a természet között. Szükség van azon kevesek szorgos igyekezetére, akik készek hidat emelni a szakadék fölé és visszavezetni az embert a természet ölelésébe. A fenti gondolat szellemében üdvözlöm a Zöld Híd Lakópark megálmodóit, megteremtőit és adok teret számukra, hogy bemutassák alkotásukat.

----------------------

ZÖLD HÍD LAKÓPARK A jövő technológiája

zold_hid.jpg

A Zöld híd lakópark honlapját a képre kattintva éred el.

 

Magyarországon páratlanul energiatudatos AA++ energiatanúsítványú, alacsony fenntartási költségű lakások várnak Önre 2017. évi beköltözéssel, zöld környezetben, parkosított udvarral, külső terasszal, privát kerttel, erkéllyel, panorámás Penthouse szinttel.

 

Szerző: Sakk-mester  2018.06.08. 03:02 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása