villorba-italy-1.jpg

A részletes eredményeket ITT találod.

 

Az első kiemelt Rapport Richárd (9/7 Élő +3.4 ) veretlenül, magabiztos játékkal szerezte meg a versenygyőzelmet. Riválisai közül a 2600 fölötti élősökkel döntetlent játszott, a többieket elverte.

Berkes Ferenc (9/6.5) szintén veretlenül egy helyet javítva starthelyén az ezüstérmest szerezte meg.

Eredményes szereplésükhöz, sikerükhöz gratulálok!

A mezőny nem volt túl acélos, négyen - Rapport, Jobava, Berkes, Korobov - emelkedtek ki 2600 fölötti élőjükkel a többiek fölé, ők egymást "nem bántva" osztozkodtak az első négy helyen.Rajtuk kívül volt még a mezőnyben két 2550 élőpont alatti nagymester és ezzel véget is ért az elit felsorolása, de nem ám a magyar érdekeltség: a rajtlistán 15. IM Juhász Ármin a 20. helyre csúszott vissza vesztett 11.1 élőt, nyert viszont tapasztalatot. WGM Rapport Jovanára, Ricsi feleségére is figyelnek a magyar szemek. A 23. helyről 4 helyet előre lépő ifjú hölgy 9/4 pontos eredménye 4.élőpontot is hozott a konyhára, s e-téren férjeura fejére nőtt. Gratulálok Jovana!

 

 

Szerző: Sakk-mester  2018.01.08. 09:07 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása