3_26.jpgVilágos jelzett lépésével megnyitotta a c1 futójának az utat. Mire emlékszel az edzői intelmekből? Azokból milyen gondolatokat hasznosítasz a jelen állásban? 

A kérdésekre adott választ ki-ki ossza meg saját edzőjével.

Ha már az edzőknél tartunk - Tudod-e milyen kevés sakkedző van Magyarországon? Tapasztalod-e, hogy milyen sokan nevezik magukat sakkedzőnek? Láttad-e egyiknek-másiknak a bizonyítványát, az oklevelét?

Tudod-e, hogy mennyien vannak azok, akik a gyorstalpaló két-háromnapos, pénzbeszedésen alapuló sakkoktató oklevelet adó, amúgy lófingot sem érő  tanfolyamok után nevezik magukat sakkedzőnek.

Tudod-e, hogy ezeket a figurákat ajánlja a Magyar Sakkszövetség az iskolai sakkoktatásba?

Tudod-e, hogy miért pont ezeket ajánlja? Azért, hogy még többen vegyenek részt ezeken a tanfolyamokon és még több pénz folyjon be a az oktatást szervező bukszájába...

Tudod-e, hogy a jelenlegi  - 2019-02-13 - Magyar Sakkszövetség saját sportága sírját ássa?  

Szerző: Sakk-mester  2019.03.26. 03:21 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása