szabo_laszlo.pngAzt mondja a Magyar Sakkszövetség elnöke Szabó László: "Közvetlenül a megválasztásom után már meg is tartottuk az első elnökségi ülést, ezen – többek között – arra kértem a tagokat, hogy május 24-re, a következő elnökségi ülésig mindenki dolgozza ki, hogy mivel szeretne foglalkozni."

Nem gondoltam volna, hogy kívánságműsorrá silányodik a 64 pontos program végrehajtása. Már az első elnökségi ülésen fel kellett volna osztani a teendőket. A feladatokhoz hozzá kell rendelni a végrehajtásért felelős személyt, személyeket - bár ez a kifejezés ( felelős) eddig ismeretlen volt sakkszövetségi berkekben is - a dologi, technikai feltételeket és a megvalósításhoz nélkülözhetetlen pénzforrást.

Ha ez nem így működök akkor blabla az egész programosdi amivel belehetett fogni az amúgy is vakok szemét. 

Jó lenne ha az elnök nem bébiszitterkedéssel múlatná az időt, hanem kőkeményen beleállna programpontjai megvalósításába.

Ez nem egy buli, ahol szabad a tánc, ez munka, ahol az eredményért dolgozni kell. Munkára fel!

Szerző: Sakk-mester  2019.05.16. 08:57 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása