t_lili_itt_is_dr.jpgMár a balatonlellei országos bajnokság során jeleztem, hogy a 10 éves kislány névrokonának doktori címét viseli.

Azt hinné az ember, hogy ezen az apró átfedésen egykettőre átlép a szövetség - gyors intézkedést követően helyére kerülnek a dolgok - A sakkozók és a sakk-köré tömeget gyűjtők nem győzik hangsúlyozni, hogy a sakk megtanít gondolkodni, cselekvésre bír - ez igaz a 64 mező szűk  birodalmában - ám a nagyvilágban, mely ezerszer annyi színt és árnyalatot hord magában úgy látszik, hogy tévelyegnek, esetlenek a sakktáblán oly magabiztos egyedek - természetesen, mint mindenben, ez esetben is vannak kivételek - de ezen ügy megoldását nem a kivételre bízták - Pató Pálék hagyjátok még, hadd röhögjön rajtatok a világ... 

Szerző: Sakk-mester  2019.08.03. 10:08 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása