delhi_1.jpg

 

 

Kaczúr Flórián a hatodik fordulóban legyőzte honfitársát: Czebe Attilát - A hetedik fordulóban a szintén 5 pontos holtversenyes második társával: a perui nagymesterrel: a huszonegyedik évében járó, 2606 élőpontos Martinez Alcantara Jose Eduardoval szemben szerzett értékes félpontot (7/5,5). Czebe Attila 7/4, Bognár Csaba Dr 7/4 pontos teljesítménynél tart.

----------

Élnek közöttünk olyanok, kiket nem rettentenek el az indiai higiéniás viszonyok, sem az indiai kis sakktigrisek - ők útra kelnek és belevetik magukat az indiai sakkdzsungelbe - nézzük. hogyan boldogulnak: Kaczúr Flórián (5/4) ma érkezett el négy indiai sakkozóval vívott eredményes csatáját követően az igazán rangos ellenfeléhez: a 2631 élőpontos Amonatov Farrukhoz, akivel szemben döntetlent ért el. Czebe Attiláról (5/4) tudják a sakkszeretők, hogy visszatérő látogatója az indiai versenyeknek - négy indiai sakkozó mellett a verseny második kiemeltjével került szembe: előbbieket legyőzte, utóbbitól vereséget szenvedett. Bognar Csaba Dr. teljesítménye: 5/3

A mai (01-12) délutáni fordulóban találkozik egymással két magyar versenyző: Czebe Attila - Kazcúr Flórián párosításban.

A részletes eredményeket ITT találod.


a verseny első kiemeltjéhez, akivel szemben nagyon értékes döntetlent ért el. 

The 18th Delhi Open is a 10-round Swiss tournament taking place from 9-16 January 2020 in New Delhi, India. Players receive 90 minutes for the entire game, plus a 30-second increment starting from move one. Official website: www.delhichess.com

Szerző: Sakk-mester  2020.01.12. 08:23 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása