Végre egy nagy érdeklődést kiváltó esemény a sakkvilágában - ma játsszák le a Banter Blitz Kupa döntőjét - A mérkőző felek: Carlsen és Firouzja.carlsen-firouzja.jpgCarlsen-Firouzja may become one of the great rivalries of the next decade, and it got off to a dramatic start! | photo: Lennart Ootes, official website

 

04-15.-én elérkezünk a döntőhöz - A startoló 132 játékosból 109-en nagymesterek, a 2600-as élőpontszintet 68-en lépték át - A döntőig vezető úton a világbajnok fölényes magabiztossággal lépte le ellenfeleit - a döntőben a "Carlsent váltó,  jövő világbajnokaként" emlegetett 16 éves iráni származású Firousja került - így teljesült a szurkolók álma: a jelen és a jövő összecsapása. 

 

-----------------

banter.jpgbanter-blitz-prizes_1.jpg

 

Szerző: Sakk-mester  2020.04.15. 20:34 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása