covid19_1.pngMiközben a coronavírus járvány nap mint csúcsot dönt, a fertőzöttek és az elhalálozottak száma megdöbbentő magasságokba emelkedik, a Sakkszövetség elnöke kivár, nem hoz a helyzet komolyságához méltó döntést, csak elodáz. Mégis mire vár elnök úr? (felsőbb utasításra talán?) Arra, hogy megmondja valaki önnek, mit tegyen. Döntsön és vállalja döntéséért a felelősséget. Ne feledje: a nem döntés is döntés! Itt már nem a sakkról van szó: hanem életről-halálról!

 

Kedves Magyar Sakkcsalád!
Tisztelt Versenyszervezők, Sakkozók, Szülők, Sakkbarátok!

Miniszterelnök úr a mai napon eddig nem látott mértékű szigorító intézkedések bevezetésének szándékát jelentette be.

A Magyar Sakkszövetség vezetése figyelemmel kíséri az eseményeket. A tervezett intézkedések elfogadása esetén, a konkrét jogszabályok kihirdetése után azok ismeretében fogunk dönteni az általunk rendezendő, illetve szükség esetén az MSSZ-től független szervezők által rendezett hazai értékszámszerző versenyek sorsáról, illetve egyéb rendezvényeinkről.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek, vigyázzunk egymásra!"

Szerző: Sakk-mester  2020.11.11. 05:48 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása