rigo_j2_1.jpgRigó Jánosrigo_j3_1.jpgRigó Jánosrigo_j.jpgVersenyszervezők egymás között: Balról Rigó János - Jobbról Nagy László

 

Hadd álljon itt búcsúzásként egykori csapattársának, barátjának, Magyarország egyik legkiválóbb sakkozójának: Almási Zoltánnak megindító gondolata:

"Nehéz szavakat találni, pláne hogy 2 napja még beszéltem vele.. és most már nincs köztünk
nekem is, mint megannyi sakkozónak rengeteget segített karrierje folyamán, önzetlenül, fuvarozott, fizette az ebédünket, vacsorákat, rengeteg összejövetelt, bulit tartott, ahol mindenki jól érezte magát és imádtuk a főztjét. Ennél jobban talán csak a sakkot szerette és rengeteg versenyt szervezett, sokszoros bajnok csapatvezető volt és én magam vagy 30 éve ismertem őt…de ezeket a dolgokat már nem fogjuk tudni neki meghálálni a magyar sakkozás most egy olyan alakját veszítette el, akinek örökké hálás lehet.."
Szerző: Sakk-mester  2020.12.03. 10:22 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása