malmo.jpgmalmo-sweden.jpg

 

Üdvözöljük a 2021-es TePe Sigeman & Co sakkversenyen!
A Limhamn Sakk Klub büszkén hívja meg a játékosokat, a sakk közönségét, a médiát és a szponzorokat a 26. éves Tepe Sigeman sakk tornára. A tornára Malmo központjában, a Malmo Live konferencia központban kerül sor. A tavalyi évhez hasonlóan nyolc játékos hét fordulót játszik, és a szokásoknak megfelelően kiemelkedő a mezőny!

Svéd sz. 1, GM Nils Grandelius (2013-ban, 2017-ben és 2018-ban győztes) erős mezőnnyel néz szembe, élén a sakk egyik legenda, a volt világbajnok Anatolij Karpov áll.

Erős versenyző lesz a holland GM Jorden van Foreest, aki nemrég megnyerte a világ egyik legerősebb sakkversenyét, a Tata Steel Sakkversenyt, megelőzve a világbajnok Magnus Carlsent és a világ többi 10 legjobb játékosa előtt.

A kihívók között lesz a jelenlegi ázsiai bajnok, GM vietnami Liêm Guang Lê, cseh sz. 1. GM GM Navara és a világbajnokság korábbi kihívója, Alekszej Shirov GM, aki jelenleg Spanyolországot képviseli.

Üdvözöljük az indiai nagy sakknemzet két játékosát, GM Harika Dronavallit, a világ egyik legjobb női játékosát, valamint GM Nihal Sarint, aki 16 évesen a világ egyik legígéretesebb fiatal játékosa.

Szokásunk szerint megpróbáltuk legendák, fiatal tehetségek és érdekes egyéniségek keverékét létrehozni, és szeretnénk gratulálni minden sakkrajongónak a lehetőséghez, hogy élőben láthassák a világszínvonalú sakkot! Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kövesse a játékokat, kommentátorunk, Ivan Sokolov és Stellan Brynell nagymesterek vezetésével. Valamennyi játék valós időben követhető lesz az interneten (www.tepesigemanchess.com).

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden támogatónknak, a TePe, a Sigeman & Co, a Malmö Stad, a Schackakademien, a PWC, a Mobile Labs, a Grenspecialisten, a Ferring Läkemedel, a Servicekuben, a Max Matthiessen, az AWA Svédország, a Softhouse Consulting, a SEB, az Informationsteknik, a Hotel Duxiana, a Malmö Élőben, és mindazokkal, akik ismét hozzájárultak ennek a hagyományos sakkeseménynek a megvalósításához.

Szerző: Sakk-mester  2021.03.15. 06:30 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása