duda4.jpg01-1_28.jpg

fide_world_kup_1.jpg

 A 2021 évi Sakk-világkupával kapcsolatos bejegyzések első részét ITT, második részét ITT találod - 

 

A fiatal lengyel, a 23 éves Duda Jan-Krzysztof megálljt parancsolt a világbajnok Carlsennek és bejutott a világkupa döntőjébe ahol Karjakinnal döntik el, hogy ki nyeri a 2021-évi sakk-világkupát - Carlsen - Fedoseevvel játszik a harmadik helyért és a nívósabb díjazásért - a hölgyek csatája a bronzéremért a kínai Tan Zhongyi javára dőlt el Muzychuk Annával szemben. 

 

Karjakin már a döntőben várja a mai (08-03) rájátszásban döntő: Carlsen - Duda párharc győztesét - Kosztenyuk nyerte a női világkupát, a bronzéremért hadakozik tovább Muzychuk Anna - Tan Zhongyival - Jó szórakozást!

Az uraknál: Carlsen - Duda, Karjakin - Fodoseev a döntőbejutásért - A hölgyeknél orosz párharc a Világkupa győzelemért: Gorjacskina - Kosztenyuk.

 

 

 

------------

 

----------

 ------------

 

 

----------

------------

 

-----

 

 

Szerző: Sakk-mester  2021.08.05. 23:03 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása