carlsen_a_gyoztes.jpg0-10_2.jpgcsalas_kizarva.jpgvan_eszuk.jpgt1-1aa1a_10.jpg

A játszmákat ITT éred el

 

Fején tartotta a koronát, ám mégis keserédes győzelmet aratott a világelső világbajnok Magnus Carlsen - A záró fordulóban a 17-ik évébe lépett indiai fiatalember  (akit ma már joggal nevezhetünk a világbajnok mumusának is): Rameshbabu Praggnanandhaa a döntetlenre hozott rapidpárharcot követően  a blitzben 2:0-ra lenyomta Carlsent így ő lett a verseny második helyezettje - Holtversenyes társa: az irániból lett francia: Firouzja a dobogó harmadik fokára léphetett fel - A többiek: köztük Giri, Aronyan, Duda a gratulálok körébe tartoztak.

Vesztettek az élen állók, sűrűsödik a mezőny - Carlsent Duda, Pragg-ot - Le győzte le.

Carlsen és a kis indiai: Praggnanandhaa elhúzott a mezőnytől - ők ketten 100%-os eredménnyel: 12 ponttal állnak az élen - A 17-ik évében járó Rameshbabu ma Aronyant győzte le 3:1 arányban - Carlsen a vietnami Le ellen nyert ugyancsak 3:1-re - Kettőjük összecsapására a hetedik fordulóban kerül sor - A holnapi ötödik fordulóban Carlsen - Dudával, Pragg - Le-vel kerül szembe.

Carlsen és Praggnanandhaa a két forduló mindegyikében három-három pontot gyűjtött az FTX Crypto Kupán Miamiban: 6 pontból 6-al állnak az élen, 1 ponttal vezetnek a harmadik helyen álló Levon Aronian előtt.

Itt van a minőségi sakk fogyasztható csomagolásban (rapid időbeosztással) -  Carlsen, Pragnanandhaa, Duda és Aronyan az első versenynap győztesei! - A második versenynapon Carlsen - Niemannal, Duda - Aronyannal, Praggnanadhaa - Girivel, Firouzja - Le-vel játszik.

 

 

------

 ------------

----------

 

 -----------

 

 ---------

 

 

Szerző: Sakk-mester  2022.08.23. 09:25 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása