44_ol_3.jpgHikaru Nakamura is the 2022 FIDE World Fischer Random Champion44_ol_2.jpg

Láthatóan nagyon elgyötörtnek tűnik a világbajnok, pedig a fotó készítésekor még a brutális verés előtt állt - Az első játszmát  megnyerte, azután hármat vesztett zsinórban - Teljesítménye a chess.com elemzője szerint egyik partiban sem haladta meg a 85 pontos határt, kettőben pedig alatta maradt a 80-nak - Nakamura leterítette Abdusattorovot - 3-0-al került a mai (10-30) döntőbe - Jó szórakozást!.


0-bc_4.jpg0-10afischer2.jpg0-10afischer.jpg7fordulo_6.jpgNem érhető el leírás a fényképhez.live3_6.gif

 

 

 

Az egyik ágon Nakamura és Abdusattarov, a másikon Carlsen és Nepo (előrehozott mini világbajnoki döntő?!) küzd a döntőbe kerülésért - Ma (10-28) szünnap van, holnap és holnapután letudják a bulit! Jó szórakozást!. 

 

 

 

 

A FIDE Fischer Random Sakk Világbajnokságra az izlandi Reykjavíkban, a Berjaya Natura Hotelben kerül sor október 25-30 között -  A 8 fős mezőnyben ott lesz a címvédő Wesley So, a klasszikus sakkvilágbajnokbajnok Magnus Carlsen, a kihívó: Nepo  és a rapid specialista Hikaru Nakamura.

Group A Round 1 pairings:
Hjorvar Steinn Gretarsson – Wesley So
Nodirbek Abdusattorov – Ian Nepomniachtchi

Group B Round 1 pairings:
Matthias Bluebaum – Hikaru Nakamura
Magnus Carlsen – Vladimir Fedoseev

 

Wesley So készen áll, hogy megvédje címét a közelgő FIDE Fischer Random világbajnokságon - A tornát Reykjavikban rendezik október 25-30 között, a teljes díjalap 400 000 dollár - A résztvevők között találjuk Carlsent, So-t, Nakamurát, Nepot.

 

Szerző: Sakk-mester  2022.10.30. 22:56 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása