muncheni.jpgkosztenyuk.jpgfide_w_gp_2023.jpgwgp_progm_1.jpgwgp_progm.jpgwgp_astana.jpegNem érhető el leírás a fényképhez.
fide_w_tabl_4.jpg

 live3_7.gif

A részletes eredményeket ITT találod

Tegnapi (2023-02-11) győzelmével a második helyen álló Koneru 1 pontra megközelítette a versenyben vezető Kosztenyukot - Ma  (02-12) a 10-ik fordulóban egymással küzdenek meg - Jó szórakozást!.

Kosztenyuk nyerte az exek csatáját - Előnye ismét 1,5 pont - A második helyen álló Koneru 5 pontot szerzett - A kilencedik forduló nagy érdeklődéssel várt játszmái: Dzagnidze - Kosztenyuk és a Koneru - Paehtz találkozók - Jó szórakozást!. 

Kosztenyuk Alexandra az első négy fordulóban felhalmozott előnyéből él - A négyes győzelmi sorozata óta csak sikamlós döntetlenekre futja erejéből, ahol ő siklik ki riválisai szorításából - ám még így is tartja egy pontos előnyét a második helyre előrelépő Dzagnidze Nanával szemben - ma az exvilágbajnoknők párbajára kerül sor: Kosteniuk Alexandra és Muzychuk Anna között.


Tovább tart a Kosztenyuk uralom!-.

Három forduló után ketten állnak 100%-on - A pozitív mérleggel büszkélkedhető Alexandra Kosztenyuk harmadik győzelmét könyvelhette el, s akit legyőzött: A mérleg negatív oldalán álló: német Dinara Wagner harmadik vereségénél tart - Ma (02-05) Alexandra világossal a kínai Tan Zhongyival mérkőzik meg - Jó szórakozást!

Alexandra Kosztenyuk a mai második fordulóban legyőzte a németek éljátékosát: Paehtz, Elisabeth-et - Egyedüli 100%-kosként 2/2 ponttal vezeti a mezőnyt - Holnap a harmadik fordulóban a másik némettel: Wagner, Dinara-val kerül szembe. 

Münchenben, a német bajor állam fővárosában és legnépesebb városában mekezdődött a 2022-23-as Női Nagydíj második felvonása - Hat játékból négy eldőlt, Tan Zhongyi , Alexandra Kosteniuk, Nana Dzagndze és Elisabeth Paehtz megszerezte a győzelmet a kéthetes esemény első fordulójában.

Csütörtökön a bajor  fővárosban, Münchenben kezdődik a 2022-2023-as Női Nagydíj sorozat második rendezvénye -  A világ legjobb női játékosai közül tizenketten játszanak majd egy tizenegy körös versenyen a 15 000 eurós első díjért, plusz az értékes WGP pontokért.

Rövidesen kezdődik Münchenben a FIDEWomenGrandPrix második szakasza - 
Astana után Lagno az összesített vezető (160 pts), Goryachkina második (130), de mindketten távol maradnak Münchentől - A  jelenlegi 3-ik és 4-ik:  Zhu Jiner (110) és Kosteniuk (90) viszont játszani fog a német rendezésű állomáson.

Round 9 on 2023/02/11 at 15:00Bo.No.Rtg NameResultName RtgNo.152496


 

Szerző: Sakk-mester  2023.02.14. 08:24 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása