t1ab_85.jpg

Lopnak, csalnak hazudnak-e a sakkozók? Állarcaikat pajzsként maguk elé tartva élik-e az életüket? Nézzük, hogyan van ez a társadalomban, amelyben élünk!   Az én társadalom felépítésem a piramishoz hasonló - A lopó-csaló-hazudó-rabló figurák a piramis csúcsán és alján tömörülnek, ezek eszközeikben különülnek el egymástól - A sakkozók a piramis szellemi magaslatában lévőkhöz sorolják magukat, így nagy valószínűséggel nem mentesek, az ehhez a körhöz tartozók hitványságoktól - Épp a napokban egy konkrét magyar eset kapcsán vált zsongó méhkassá a sakkvilág - Íme a cikk, ami kiverte a biztosítékot: 

Mobilbotrány: detektorral is készültek a magyar nemzetközi mester lebuktatására

 

Visszatérve  a sakkfeladatra kérdezem, hogy mi lehet egy 279 pontos sakkjátékos válaszlépése a lenti hadállásban? Valamennyire képben vagyok a különöző pontszámokhoz soroltak tudásával kapcsolatban 

pos2424.jpg

pos2422.jpg

és a "gyanúsított" mindent lát - Mit láthatott ő, s mit látsz Te? Mi a folytatásod sötéttel?

pos2423.jpgMit és meddig számolhatott a sakkzsenI? Milyen változatokat látsz Te világos Kf1 és Kd1 lépéseire?

Üzenem sttp-nek hogy keressen meg egy 10 alkalmas sakktréningre - Borsos áron fogom tartani, de megígérem, ha tényleg ennyire jó, mint amit a játéka mutat, a 10 alkalmat követően tovább adom egy nagymesternek!.

Szerző: Sakk-mester  2023.03.24. 08:15 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása