krakko_2.jpg

A FIDE, a Lengyel Sakkszövetség és a Malopolska Sakkszövetség örömmel meghívja az összes FIDE tagszövetséget és arra jogosult csapatot, hogy vegyen részt a 2024-es Senior Team Sakk Világbajnokságon a lengyelországi Krakkóban. Az időpontok 2024. július 1-től (az érkezés napja) július 12-ig (az indulás napja) tartanak. Az esemény két korosztályban kerül megrendezésre: Open 50+ és Open 65+, külön versenyszámmal a nők számára. A játékosnak a verseny évében el kell érnie az előírt életkort.

Külön női bajnokság(ok)ra akkor kerül sor, ha legalább két kontinensről legalább tíz csapat indul. Ellenkező esetben a női csapatok nyílt versenyben játszanak.

A bajnokságok nyílt versenyek a szövetségük által regisztrált csapatok számára. A FIDE tagszövetségek tetszőleges számú csapatot küldhetnek.

A jelentkezés határideje 2024. május 10.

A FIDE Senior Teams Championship hivatalos honlapja 2024. február 20-án indul.

Hivatalos weboldal: worldseniorteam2024.fide.com

E-mail: worldseniorteam@fide.com

Senior Csapat Világbajnokság meghívólevél és szabályzat (pdf)

Senior Csapat Világbajnokság jelentkezési lap (pdf)

---------

Official website: worldseniorteam2024.fide.com

E-mail: worldseniorteam@fide.com

World Senior Team Championship invitation letter and regulations (pdf)

World Senior Team Championship registration form (pdf)

Szerző: Sakk-mester  2024.02.14. 16:05 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása