bacrot_niemann.jpgniemann_1.jpg giri2.jpg

 

live_41.png

 

Giri után az angol színekben pompázó Vityugovot is padlóra vitte a 21 éves amerikai fenegyerek: Hans Moke Niemann  - Következő riválisa a 41 éves Etienne Bacrot lesz - A mérkőzésre a festői párizsi Blitz Society bárban kerül sor - Jól fizetett a Giri elleni páros-meccs - az 50 000 dolláros díjalapból a győztes 35 000-et kaszált - Az angol derbin 13 000-et vitt a győztes a húszasból - A franciáknál 18 000 dollár üti a nyertes, 12 000 a vesztes markát - Jó, szórakozást!.

 

 

-------------------------

 

 

Hans Niemann 27½-14½ arányban legyőzte Nikita Vitiugovot 5 napos mérkőzésükön a londoni Gem Fitzrovia Hotelben

 

Results

  • Classical: Niemann 10½ - 7½ Vitiugov
  • Rapid: Niemann 8 - 4 Vitiugov
  • Blitz: Niemann 9 - 3 Vitiugov

--------------

 

 

live_41.png

 

Blitz derbi végeredménye:

 

Giri Anish 4.5 7.5 Niemann Hans Moke

 

Bajban a holland nagymester Giri- A Blitz vereséget követen a klasszikusban is vesztésre áll  4:7 arányban - E műfajban 3 pontot ér a győzelem - Anish a mai két utolsó partiban még fordíthat is amerikai riválisával, Niemannal szemben - Versengésük a holnapi hat játszmás rapid-derbivel ér véget - Jó, drukkolást! Jó, szórakozást!

 

 

Szerző: Sakk-mester  2024.08.24. 23:02 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása