Képek 1970-ből I. - Szilágyi Sanyi magánarchívumából -

 
Jó éve volt a D. Spartacus OB I-es csapatának. 1969-ben került bevezetésre a 13-14. táblán ifjúsági játékosok szerepeltetése. A Spartacus ifik Forgács József, Balogh Sándor és Tóth Zoltán nagyban hozzájárultak a jó eredményhez és az 1970-es csapatbajnokságban a 8. helyen végeztek! A csapatképen az FTC elleni győztes csapat látható (1970. V. 17.), amelyen mindhárom ifjúsági játékos ott van. A ritka felvétel Debrecen Széchenyi u. 8. sz. alatti KIOSZ nagyteremben készült. (A játékosok neve után a mérkőzésen elért eredményük van megadva zárójelben.).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első sor: Filep Tibor (1/2), Forgács József (1/2), Sipos Ferenc (1), Kovács Tibor (0), Szarvas Pál dr. (0). Hátsó sor: Aranyász Miklós (1), Kovács Lajos (0), Bódis János (takarásban) (1/2), Halász József (1/2), Bánfalvi Sándor (1/2), Balogh Sándor (1/2), Nagy Róbert dr. (1), Tóth Zoltán (1), Török Béla (takarásban) (1). Említésre méltó, hogy a három ifjúsági versenyzőből Forgács József és Balogh Sándor FIDE mester lett, Tóth Zoltán fiatalon visszavonult a sakktól és tanári pályán ért el sikereket.

Sáránd, 2011 szeptember                               eSzeS

 
 
Szerző: Sakk-mester  2011.09.29. 10:13 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása