...de csak ez vezet előnyhöz. Jöjj rá ki lép. Hogyan? Úgy, hogy elemezd az állást és akinél előnybekerülést észlelsz, az lép!

Ne várd, hogy megmondjam, ne várd az élettől sem, hogy mindent készen kapj, hogy eléd tegyék az ételt egy köszönömért, néha még annyiért sem, mert annyit sem adsz érte annak, aki ezt megteszi. Ne várd az élettől, hogy alád tolják a széket, hogy meleg lakásban várjanak, hogy lesz zsebpénzed, csak úgy. Meg kell dolgoznod érte, ezt így mondták régen, de ma már ez nem helytálló, ma már - mikor a Hazád is elfordult Tőled - meg kell küzdened előbb a munkáért, csak azután dolgozhatsz, készülj fel hát, mert egy farkasordító, hideg, kegyetlen világ vár Rád, ahol helyt kell állnod, az elsők között kell lenned. Oda kell felküzdened magad, oda fel senki nem juttathat, csak segíthet abban, hogy meg tedd, amit tenned kell azért, hogy eredményes, sikeres és boldog légy. 

Szerző: Sakk-mester  2011.10.12. 07:59 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása