Matt kettőben, világossal - világossal, majd világossal egyben - sötéttel kettőben.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S ha nem haragszatok, Mi bloggerek - Balogh Sanyi, Szilágyi Sanyi, Németi Kori - most pezsgőt bontunk, a Ti egészségetekre is kortyintunk, ünnepelve azt, hogy elértük, sőt meghaladtuk az ez évre tervezett álom számunkat, túlléptünk az 500. diagramon is!

Szerző: Sakk-mester  2011.11.15. 05:02 3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debmát 2011.11.16. 19:00:29

jujj de szép az 502-es!

szelidi 2011.11.17. 10:29:08

Gratulálok a csapatnak! Tetszik, hogy a sakkélet eseményeire is ráirányítjátok a figyelmet.További 500 diagramokat: egy Sakkbarát

Sakk-mester 2011.11.17. 12:50:23

Kedves Szelidi! Örömmel köszöntünk blogunk látogatóinak sorában, köszönjük gratulációd és örömünkre szolgál, hogy amit teszünk, az elnyeri, elnyerte tetszésed.
Mi csupán a sakkvilág általunk kiemelkedőnek tartott eseményeit ajánljuk blogolvasóink figyelmébe, és a jelentős magyar sikerekről szólunk néhány szóban, hisz más csatornákon bőségesen áramlanak az információk felétek.
Szeretnénk, s azon vagyunk, hogy e blog látogatását a jövőben is hasznos és tartalmas időtöltésként éld meg a többi hozzánk betérővel egyetemben.
A „stáb” nevében: sakkbaráti üdvözlettel: Balogh Sándor
süti beállítások módosítása