...a közvetlen előzők és a mostani, utalnak valamire, neked mi ugrik be róluk? Ha semmi, az sem gond, csak némi bú, némi keserv azon, hogy nézünk csupán, s nem látunk, mi "örök vak magyarok". Cuppogunk a mézesmadzagon még akkor is, amikor arról a méz már rég, mostanra már a kender íz is elfogyott. Történik valami velünk, mint több mint húsz évvel ezelőtt, de a számvetés elmarad.

 

Nem úgy mint itt, ebben az állásban, ahol el kell döntened, hogy az előny valós, vagy csak látszat. Ide kevés a duma, a fölös magyarázat, amit én habratynak nevezek előszeretettel, itt a valót kell látnod, a való alapján értékelned, tervezned, számolnod, másként nem megy ez barátom, másként nem más az, mint vakugrás a semmibe.

Sötéttel vagy, mivel lennél mással!? Alapos, elmélyült munkát várok tőled, német kitartással és svájci precizitással.

Szerző: Sakk-mester  2012.01.10. 05:01 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása