Túl a verseny felén, közeledve a véghajrához, megemeljük kalapunkat Balogh Csaba teljesítménye előtt. Nem csupán az 5/3.5-es mutató, a tetszetős performansz, az előkelő helyezés késztet erre, hanem nagymesterünk kiforrott, tudatos játéka. Az a tény, hogy Csaba nem a szerencse kegyeltje, minden pontjáért keményen megdolgozott, s a partikban a fél pontoknak az ellenfelei örülhettek.

Ma, amikor a szűkön vett orosz sakk elit egyik reprezentánsával  - Jevgenyij Tomasevszkijjel 2740 - méri össze erejét a mi izgalmunk is a tetőfokára lép.

Szurkoljunk hát Csabiért s a többi erőt próbáló magyarért Gyusziért, Krisztiánért, Petráért és Bencéért. Szeretnénk, ha tudnák, hogy dobog értük családjukon és szeretteiken kívül is magyar szív.

Hajrá Magyarok!

 

Szerző: Sakk-mester  2012.02.12. 12:26 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása