Nehezetekre esik hinni nekem, nehezetekre esik szembenézni a valósággal, pedig sem az Élet, sem a sakk nem megy anélkül. Az ember természeténél fogva a győzelemre, a sikerre, a szépre vágyik, s elfordítja a fejét önön kudarctól, rútságától, még saját árnyékától is. De a kudarc, a rútság, az árnyék attól még ott van az emberben és az ember alkotta társadalomban!

Halljatok hát valaki mást, aki talán tudományos munkássága révén hitelesebben nézet szembe titeket a - magyar, az európai -valóság duzzadó sarával.

Ez a valaki nem más mint Dr Pokol Béla.- Pokol Béla (Záhony, 1950. május 7.) magyar jogtudós, politológus, egyetemi tanár, a szociológiai tudomány (akadémiai) doktora, alkotmánybíró -

Az alábbi linkre kattintva hallhatják őt.

https://www.youtube.com/watch?v=V0Ny3epKCLU

 

Szerző: Sakk-mester  2012.03.01. 14:03 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása