Gyimesi Z..jpgÚgy gondolom, hogy az igazán kényes ízlésűek, a kihívást jelentő feladatra vágyók is elismerően bólintanak miután megoldották az alábbi feladat rejtélyét.

Gyimesi Zoltán nagymester nagyvonalú játéka láttán elgondolkodunk azon, hogy Zoli miért mondja le a válogatottságot mikor annyi ötlet, szellem és fantázia van a játékában, hogy a világelsők is örömmel magukénak tudnák a játszmát.

Nos, nézzük az állást, s azután azt, Te hogyan igazodsz el benne. A játszma fordulópontjához érkeztünk. Mit lépjünk világossal, mire játszunk. Mekkora lehet az előnyünk, hogyan fokozhatjuk azt. Nem sugallok semmit, rád bízom kedves olvasó a latolgatást és a változatszámítást is. Kérlek, jegyezd le, mi a Te válaszod az én hagyományos kérdésemre; a hogyan tovább-ra. 

Pos,hogyan1046.jpg

Szerző: Sakk-mester  2012.03.04. 19:56 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása