A Debreceni Sakkbarátok március 15. versenyén, a tavasz fénye és beömlő melege az ifjakat lelkesítette.

A mezőnytől elszakadva, kiemelkedő teljesítménnyel Becskei Zoltán (9.5) végzett az élen, a háziak versenyzője Kelemen Imre (8) állt mellé - másfél lépcsőfokkal lejjebb - az ezüst helyre, harmadik lett, Lengyel László (7.5).

Az ifjak versenyének dobogóján ekként foglaltak helyet:

1., Becskei Zoltán (9.5)

2., Kiss Gergely (7)Kiss Gergő.jpg

3., Németi Kornél (6.5)

Mattkör Kori bűvöli a figurákat másolata.jpgA fotókon Gergő - balról - és Kori. Tanítványom és szerkesztőtársam – Németi Kornél – eredményével (9. helyezés) elégedett vagyok. Az előtte végzettek mindannyian magasabb élővel rendelkeznek. Döntetlent játszott két mesterrel, a versenyben megelőzött egy nk.mestert és egy fide mestert. Teljesítménye több mint 200 ponttal magasabb a jelenlegi élőpontjánál! Ha visszatér meginogni látszó szorgalma és akarása további szép eredményekkel is megörvendeztethet minket.

Szerző: Sakk-mester  2012.03.16. 14:09 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása