Mostantól tilos meztelenkedniük a hölgyeknek

Avagy, mi vonta el az ECU urainak figyelmét az európai sakkbajnokság közvetítésének megszervezésétől. 

A törökországi Gaziantepben folyó női sakk Eb-n a jövőben parti közben a hölgyek blúzuknak legfeljebb két gombját – s persze csak a felsőket – gombolhatják ki, a szoknyájuk hossza pedig maximum tíz centivel lehet a térdük felett.
Mivel a sportolónők lezser, olykor a bájaikból túl sokat láttató, szexis öltözete kiváltotta a török nézők ellenérzését, az Európai Sakkszövetség főtitkára, Szava Sztojsavlevics új öltözködési előírásokat, úgymond kódexet dolgozott ki. Aki pedig a jövőben ezen előírásokat megszegi, példás büntetésben részesül, azaz nem vehet részt az adott sakkrendezvény ünnepélyes megnyitóján vagy záróeseményén...



2012-03-17

http://www.borsonline.hu

A férfiak részére kezdeményezem bevezettetni a heretartó-zacskó - suspenzor - viselését.

Bár e kis zacsek kissé növeli e domborulatot, ám ha behúzatjuk azt a combjaik közé, akkor a Hölgynézők figyelmét a sakkjátszmáról nem tereli el.

Vivát, európai sakkszövetség! Jó látni, hogy dolgoztok!

A közvetítésetek az európai sakkbajnokságról, több mint gyalázatos az első napon, higgyétek el, én megértem, hisz nem erre koncentráltatok, hanem más látványosságra!

Szerző: Sakk-mester  2012.03.20. 06:46 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása