schneider_vera_1.jpg

- A képen: Schneider Veronika -

A 47 „látható” partiban nyolc magyar játékos hét játszmáját követheted.

Megérkeztek a magyarokhoz a szupernagymesterek. Bánusz Tamás és Ruck Róbert, Caraunát – 1. tábla – és Bacrot-ot – 5. tábla - igyekszik sötéttel megfékezni.  A 20. táblán magyar párharc Rapport Richard – Balogh Csaba, a 23.-on magyar - orosz – Prohászka Péter - Khismatullin Denis, a 29.- en magyar – bolgár, Papp Gábor - Zhigalko Sergei, a 36.-on magyar – német, Pap Gyula -  Khenkin Igor, a 37.-en magyar - azerbajdzsáni, Erdős Viktor - Guliyev Namig, várható.

Ez utóbbi táblán erősebb – magasabb pontszámú - a mi fiúnk. A 20. táblán a sötéttel játszó Balogh Csaba az esélyesebb, de ő a magyarok legifjabb nagy tehetségével méri össze erejét.

A többi „látható” táblán ellenfeleink 100 élőpont körüli előnyben vannak.

A „nem látható" táblákon Berkestől győzelmet várok a több mint kétszáz ponttal alacsonyabb élőjű ellenfelével szemben, Schneider Veronika ismét nagy halat, 275 élőponttal magasabban jegyzett nagymestert fogott ki, már a remi is bravúrnak számítana.

Fodor Tamásnak győzni kell, 200 pont a fórja, Barta az esélytelenek nyugalmával tologathat, közel 300 pontos a hátránya, s végül – itt is magyar küzd magyarral, Pein Milánnak nincs esélye Antal Tibor Kendével szemben.

Az 50%-os teljesítmény, a 7 pont, már kiváló eredménynek számítana, a 6.5 pont nagyon jónak, a 6 pont jónak, az 5-5.5 elvárhatónak.

Hajrá Magyarok!

Szerző: Sakk-mester  2012.03.21. 07:03 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása