fodortamasjr.jpgHáromszoros BRAVÓ a győzteseknek…

 

Fodor Tominak, aki a nap meglepetését szállította a verseny egyik favoritjának - Giri Anish 2717 - legyőzésével.

A világklasszis nagymester legyőzésére felkapja a fejét a szakértő, és a sakkszerető közönség, különösen azért, mert egy magyar FIDE Mester fektette két vállra. Hogyan sakkozhatnak a magyar nagymesterek, ha egy FM erre képes?!

Schneider V a_1.jpgSchneider Veronikának, mert egy 112 ponttal magasabb élős, orosz nemzetközi mestert vert meg, megszerezve második győzelmét egy olyan mezőnyben, ahol az eddigi hét fordulóban csak egy nála alacsonyabb pontszámú versenyzővel játszott.

 

Berkes Fecó.pngBerkes Fecónak, aki a zseninek kikiáltott és a mi Rapport Ricsink elé sorolt, megkülönböztetett figyelemmel övezett Ilija Nyizsnyiket oktatta.

 

B Csabi.jpg

Balogh Csabinak, mert a hazai pálya előnyét élvező 2570-es élőjű bulgár nagymestert páholt el.

 

 

Ruck Robinak, aki ugyan az elvárt pontot kasszírozta be, de tudjuk, a kötelező győzelemért is keményen meg kell dolgozni.

Bánusz Tamás és Papp Gábor remije örvendetes, szerzett fél pont, Erdős Viktoré inkább kidobott.

Prohászka, Pap, Rapport, Antal, Barta és Pein nem borította a papírformát, magasabb élősöktől szenvedtek vereséget.

Szerző: Sakk-mester  2012.03.27. 21:11 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása