Live chess

„ Neckar 2012”, kattintásodra kitárul a játszma s láthatod a közvetített partikat, azt, hogyan játszik a 2700 feletti Bacrot, Naiditsch és hogyan játszanak a magyarok, Erdős Viktor, Rapport Richard, Faragó Iván.

 Etienne-Bacrot.jpgArkadij-Naiditsch.jpgViktor-Erdos.jpg

Ma még macska-egér játék folyik, hisz nem ritka a 300 - 400 – 500 pontkülönbség a játszók között, sőt még több mint 700 – as különbséggel is találkoztam.

 

Egy nyílt versenyen ezt még elfogadom, kell a lóvé, az alacsonyabb pontszámúak befizetése a magsan jegyzettek ellátására, díjazására, a szponzori pénzek kiegészítésére, cserébe a díjazásra esélytelenek megkapják a "nagymesterrel játszottam" élményét, de úgy vélem egy Európa Bajnokságon az efféle bohóc-sakkozásnak nincs helye.

 

 

 

Az Európa Bajnokságnak rangja kell, hogy legyen,

mint ahogy van az „Aeroflot” nyíltversenynek Moszkvában.

 

Sajnálom, hogy ezt képtelen megérteni az ECU, s képtelenek belátni az európai szakszövetségek.

 

 

Szerző: Sakk-mester  2012.04.06. 09:49 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása