Kedves Sakkbarátaim!

Az alábbiakban vágatlanul adom közre Laci Apukájának versenybeszámolóját. Mindannyiunk nevében gratulálok a Család kitartásához és Egri Laci eredményes, sikeres szerepléséhez.

 

"Üdvözlök mindenkit!

 
2012.04.5-8.-ig Mátrafüreden, MÁTRA KUPÁN Ifj. Egri László 1. helyen végzett (7/6 ponttal veretlenül).Szenzációs eredmény, hiszen a 67 fő induló között több IM Nemzetközi FIDE mester és FM FIDE mester is asztalhoz ült.Az indulok között volt Gledura Benjámin FM mester is aki a korcsoportjában az elmúlt időszakban Európa Bajnokságot nyert. Laci nagyon jól kezdte a versenyt, hiszen 4-ből 4 partit nyert meg. Rigó János IM Nemzetközi Mester ellen az ötödik fordulóban remizett jobb állásban, és a hatodik fordulóban küzdelmes partiban döntetlenben egyezett meg Oláh Sándorral.  Az utolsó fordulóban az orosz Bogoszlavszkij Jevgenyij IM Nemzetközi Mestert ellen nyert Laci, így végül megnyerte a versenyt. 2325 értékszámú teljesítménnyel újabb 30 élőpontot szerzett, így a legközelebbi FIDE listán kb: 2130 értékszámmal FIDE mesterjelölt lesz."

Szerző: Sakk-mester  2012.04.17. 16:28 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása