Farkas Lajos sakkbarátunk, sakktársunk temetése 2012. 05. 14-én hétfőn 14 órakor lesz a debreceni Köztemető 2-s számú ravatalozójában.

...közülünk Lali, vitted magaddal 48 éved minden örömét és bánatát. Te mentél el, aki soha nem hagytad cserben a csapatod. Te, aki szerelmese voltál ennek a királyi játéknak. Tudtuk, hogy a sakktáblán csupán játszol, az igazi harcot a betegségeddel vívod. A gigászi küzdelem - mely mindannyiónkra vár - közepette is megmaradtál annak a kedves, mosolygós srácnak aki voltál mikor megismertelek.

Fotó: a Debreceni Sakkbarátok honlapjáról. Jobbra elől: Farkas Lajos

 KOMIR   

 

 
  
 
KOMIR azonosító:2362
Név:Farkas Lajos
Születési idő:1964.05.09
Neme:Férfi
Ország:Magyarország (HUN)
KOMIR Élő-pont:1956
FIDE azonosító:733288
 
   

 

 

 

 Versenyengedély   

 

 
 2012
 
Egyesület:Debreceni Betű Sportegyesület
 
   

 

 

 

 Erősorrend   

 

 
 2011/2012
 
Egyesület:Debreceni Betű Sportegyesület
Sorszám:9.
 
   

 

Álljon itt Rólad néhány adat, egy nyert játszmád mely sakksírodat e blogon virágként óvón betakarja. Elbúcsúzunk Tőled egy időre. Isten Veled Lajos! Találkozunk odaát... s majd összeáll ismét a csapat, koppannak a táblán a figurák, ketyegni kezd az a sakkóra amelyik soha nem jár le, ha van túlvilág.

 

Szerző: Sakk-mester  2012.05.12. 04:32 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása