.. a debreceni sakkozók mesterversenyükre, a HBm-i Szuper Bajnokság- ra ami egyben Félegyházi László emlékverseny is.

 

 

Hazánk top-játékosaink egyike, a 2700 élőpont feletti Almási Zoltán nagymester tartott a közelmúltban, az egyik nemrég nyílt vendéglátóegységben, nagy hírveréssel beharangozott és sok érdeklődőt vonzó szimultánt.

 

A "nyughatatlan" Debreceni Sakkbarátok két versenyszervezője  - Száva Miki és Áts Laci - a mai napon újabb szimultánnal csalta ki a város főterére a sakk-kedvelőket. Deák Sándor FM nézett farkasszemet a 27 tábla mögött helyetfoglaló sakk-harcossal. Míg Zoli kettőt remizet, addig Sanyi ötöt - nincs is nagy különbség a két sakkozó között, csupán három remi! :-) - legyőzője egyiküknek sem akadt.

Egy bátor és elszánt amazonnal sem a mester, sem a nagymester nem bírt el. Mile Kálmánné Valika mind kettejük ellen biztosan hozta az elismerést kiváltó döntetlent.

Az első fotón: A szervező: Áts Laci

A második képen: A Mester - Deák Sanyi

A harmadik fotón: A hős amazon: Miléné Valika

Szerző: Sakk-mester  2012.06.10. 17:20 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása