... hogy látogatásotokkal megtisztelitek blogunkat.

B S blog1.JPG

 

Tisztelt Sakkbarátaim, Sakkbarátaink!

 

Határon innen és határon túl, magyarok és más népek fiai, köszönjük nektek, hogy az irántunk tanúsított érdeklődésetekkel megerősítitek a hitet bennünk, munkára sarkalltok és éreztetitek velünk, hogy kell valakinek, valakiknek az, amit csinálunk.

 

Tájékoztatlak titeket, hogy határon túlról is érkeznek vendégeink. Jönnek Ausztriából, Romániából, Ukrajnából, Szlovákiából, Szlovéniából, Lengyelországból, Horvátországból, Németországból, Oroszországból, Hollandiából, Szerbiából, Bulgáriából és az Atlanti Óceánon túlról is, Amerikából, Kanadából, Brazíliából...

 

Egy ideje blogunk a világ jelentős sakkeseményeiről is beszámol, azokról közvetít.

 

Mindig, mindenkinek tanulni kell, még a vén bloggernek is. Ahhoz, hogy tanulj, jó tanár is kell az érdeklődő mellé.

 

A mi tanárunk, önzetlen segítőnk a GM Balogh Team, Balogh Csaba nagymester és csapata, akiknek ezúton is köszönetünket fejezzük ki.

Szerző: Sakk-mester  2012.07.09. 22:22 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása