... üdvözlet a messziről jött vándornak - Belízből tért be hozzánk - és köszönet a tollat ragadó, blogunkat  a Magyar Sakkvilág júliusi számában méltató látogatónak, Negyesi Gyorgy.jpgNégyesi Györgynek.

B S blog1.JPGA blog neve, szlogenje, mottója, külleme és minden amit nem a társszerkesztők jegyeznek, az alapítószerkesztő - Balogh Sándor - műve.

apu2 eSzeS.jpgA napokban születésnapját ünneplő Szilágyi Sanyit dicsérik a sakktörténeti cikkek, melyek mellett informátorokban megjelent játszmáit is tanulmányozhatják a  blogolvasók és fejthetik az általa jegyzett tanulmányokat.

Kori blog.JPGKori - Németi Kornél a Kossuth Gimnázium 9.osztályba lépő tanulója - sakktanítványom a "Megoldások, magyarázatok" rovat vezetője.

A bölcselkedést még megtartják maguknak a nagy öregek, a "Filozófusok", a Szilágyi-Balogh duó.

Úgy vélem ritka blogszerkesztői felállás az, ahol két hatvanon túli mellett egy 15. évébe járó ifjú a harmadik társszerkesztő.

Szerző: Sakk-mester  2012.07.25. 15:12 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása