Néhány évvel ezelőtt még az NB-I.ben edződött böszörményi sakkozókkal kellett felvennünk a versenyt. Miután egy óra gondolkodási idő fórt is adtunk a kivétel nélkül minden táblán magasabban jegyzett ellenfeleinknek, így nem lehetett vitás az, ami amúgy sem volt az. Az esélyesebb csapat magabiztos győzelme.  Kalapot emelünk mindazok előtt, akik ilyen - egyenlőtlen - feltételek mellett is vállalták a játékot, fontosabbnak tartva a csapat érdekét, mint élőpontjaik számát.

A különös körülményekre való tekintettel még nagyobb elismerésünket kell kifejeznünk pontot szerzett játékosainknak.

Az egész pontot begyűjtő ifjúsági korú, de a hatodik táblán játszó Németi Kornélnak - Korinak - a döntetlent elért Szabó Pistának, Bobák Sanyinak, Benczik Lajosnak !

Elhoztam nektek Pista hullámzó, ám nagy nyerési lehetőséget tartalmazó - sajnos torzóban maradt - partiját és Kori győzelmét.

Szabó P blog.jpg

Kori blog.JPG

Szerző: Sakk-mester  2012.10.09. 12:25 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása