...neee, ne úgy folytasd ahogy a cigánynóta szól. Másról van itt szó, mégpedig arról, hogyha eléred az előnyt, azt ne engedd ki, nyomjad, s ha lehet az ellenfeled állására nehezedő nyomást fokozzad.

Még mielőtt az állásokra pillantasz fölhívom figyelmed arra, hogy a többségi társadalmak nyelvét hasznos és illendő beszélned. Figyelmeztetlek a jövőbelátás fontosságára. Ugye a konzekvenciát máris levontad, mielőtt kimondtam volna a frankót. Örülök neki. Hogy döntöttél? Jól van, okos gyerek vagy te, holnaptól cigányul is tanulsz, vagy taníttatod gyermeked. Ha itt e honban képzeled leélni az életed, hidd el nagy hasznát veszed.

Nos, térjünk vissza az állásokra, lássuk a medvét, a medvéket. Jegyezd le elképzeléseidet.

Pos379.jpgPos380.jpgPos381.jpg

Az állások után pihentetőül egy videót is felrakok, csupán azért, hogy második szóbeli szösszenetem se maradjon kép nélküli. Jegyezd meg az unokák nevét, mert azok a gyerekek nagy valószínűséggel a honatyáid lesznek....

Szerző: Sakk-mester  2012.11.02. 09:28 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása