BSblg1_1.jpgTalán bejegyzéseimhez fűzött szösszeneteimből sejtitek, hogy a sakk révén az elme felszabadítását, a gondolkozás, az alkalmazkodóképesség fejlesztését, a kábulattól mentes tiszta világlátást kívánom elérni, és partnere vagyok mindazoknak akik e cél érdekében tesznek valamit.

Épp ezért ajánlom figyelmetekbe azt a könyvet - Tarnóczy Vilmos; Szökés az elme börtönéből -, melyet a blogolvasók egyike karácsonyi ajándékként megnyerhet, amennyiben e-mail címének megadásával november hónapban eljuttatja hozzám az alábbiak szerint a blogban megjelent novemberi sakkfeladatok megoldásait.

Minimum 10-10-10 novemberi kezdő - középhaladó és haladó feladat helyes megfejtését kell beküldenie ahhoz, hogy részt vegyen a december 6-ai sorsoláson. A könyvet december 10-én adom át a nyertesnek.

Minden hibátlan megfejtés könyvet nyert.

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Bobák Sándornak, Debrecen,

 

Dr Kovács Évának, Debrecen,

 

Novák Imrének, Füzér

 

Szilágyi Sándornak, Sáránd

Elme1.png

Elme.jpg

Szerző: Sakk-mester  2012.12.07. 06:02 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása