márc15.jpgKi lóháton, ki hószekéren-jégkeréken, de mindenki elérkezett ehhez a fagyos naphoz, ahonnan meleg szobájából szemlélheti a londoni derbyt. Igazán nagy díj üti a markát a győztesnek, ám a pénzen túlmutat a győzelem értéke, az, hogy az első lesz a második a sorban. Az első lesz a világbajnok kihívója.

Ki nyeri a versenyt? Mi a tipped?

A norvég csodaifjú Carlsen, aki versenyről-versenyre igazolja, hogy ő a sakkvilág fölött áll, a legesélyesebb.

Feltűnhet az is, hogy a többi versenyzőt a Szovjetunió adta a sakkvilágnak. Ha ezeknek az egy alomból kikerülő matadoroknak az elhatározásuk az, hogy nem kérnek Carlsen világbajnoki páros-mérkőzéséből, s amúgy  is unják, sőt utálják a másodhegedűsi címet a norvég fiú mögött, akkor bizony Carlsen nem nyerheti meg a versenyt.

Persze az is megeshet, hogy egymást kevésbé kedvelik, mint a csodafiút, s amíg egymást püfölgetik addig Carlsen elfoglalja megérdemelt helyét a trón előtt.

Szurkoljon, szorítson mindenki az ő kedvencének, s lássunk egy kiélezett versenyfutást, érdekes izgalmas játszmákkal.

London_chess_620.jpg

Szerző: Sakk-mester  2013.03.16. 14:30 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása