Bobák Sanyi arckép_4.jpgMikor ilyen - nagymesterszintű - játszmát látok tőle, amilyet Antós Zoltán - Zoli a Nádudvar OB-II-es csapatának jelenleg a harmadik táblása - ellen játszott egy tucat+1 évvel ezelőtt, akkor nemcsak azt nem értem, hogy Sanyi miért nem mesterjelölt, hanem azt sem, hogy miért nem mester már régóta.

Persze értem én, hogyne érteném, hisz hasonló sors sodort minket. Ez élet kérges keze gyakran elrántott attól amit szerettünk volna. A család, a megélhetés, a karrierépítés, a felelősségteljes beosztás, a munka elhúzott a sakktábla mellől, hetekre, hónapokra, évekre engem is.

Nem adott senki egy-két évet a sakkra, az időt és az anyagiakat is nekünk kellett előteremteni, vagy épp elvonni valami mástól.

Szerző: Sakk-mester  2013.04.20. 08:10 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása