Bs10_1.jpgÉn a jót látom meg bennetek, mert a barátaim vagytok. Ti nem tudtátok ezt eddig, lehet ezután sem fogjátok megtudni, de ez nem számít, mert a barátság érzése nem alapul a viszonzáson. Ha van viszonzás jó, ha nincs, úgyis jó. Ha olyan viszonzáson alapulna amit méricskélünk, már nem is barátság lenne, hanem üzlet. Azt vizslatnánk kinek hoz többet.

Így a távolból és viszonzatlanul mutatlak titeket magatoknak az én tükrömön át.

Zseniálisok vagytok, mert tudtatok nyerni az utolsó fordulóban is, mert élőpontot nyertetek, mert veretlen tudtál maradni, mert 5/4-es 80%-os mutatód mondja ezt ki nem én, zseniális vagy mert 10-ből 70%-ot hoztál a 2600-as mezőnyben.

Ez számít, ezt teljesítetted, ebbe az irányba nézz, ne az elveszítettet sajnáld, a megnyertnek örülj és erősödj tőle, adjon hitet és erőt neked az, hogy Te erre képes vagy és ha hiszel önmagadban, tovább dolgozol és még erősebb és még eredményesebb leszel.

Ha más irányba nézel és más tükrök mást mutatnak neked, akkor fordítsd el a fejed, nem kell azt nézned, amit az ellenséged mutat. Kíméld meg magad a szenvedéstől, a szenvedés lefékez, kedvetlenít, hitet rabol.

Vannak barátaid kikről tudtál és akikről nem tudtál eddig, akik értékelik és méltatják eredményeid, az ő tükrük felé fordulj.

Azt mondod, hogy egyik tükör sem mutatja a valóságot, mindegyik elfogult.

Igen, igazad van, de a barátság tükrében a kép szebb és ugye Te ennek a szebb képnek igyekszel megfelelni, Te a sikereidet akarod erősíteni, Te előre akarsz lépni.

S ha ez úgy igaz, ahogy írom....

Akkor őszinte barátsággal maradok a Te, a Ti drukkeretek!

legnicai.jpg

Szerző: Sakk-mester  2013.05.17. 12:16 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása