50_1.jpg

Live chess broadcast powered by ChessBomb and Chessdom

Akik döntetlenre végeztek az első két nap után, azok részére felgyorsult tempó mellett folytatódik a párharc.

Előbb kettő 2x25 perc + lépésenként 10 mp-es gondolkodási idővel játszanak, ha ez a két játszma sem hoz döntést akkor tovább gyorsulnak. A következő két játszma gondolkodási ideje; 2x10 perc + lépésenként 10 mp, ha még ekkor sem dőlt el, hogy ki a továbbjutó, akkor a felére csökken az alap gondolkodási idő, a lépésenkénti bónusz pedig 3mp-re korlátozódik. S ha még ezek után is akadna olyan páros amelyik nem vitte dűlőre a dolgot, nos, azokra a hirtelen halálnak nevezett megoldás vár.

Kisorsolják ki játszik világossal, világos a győzelmi kényszere mellé kap 5perc gondolkodási időt, sötét pedig a remivel is továbbjutás mellé 4percet. A legutolsó "döntő" játszmát bónuszidő nélkül játsszák.

--------------------------------------------------------------------------------

Éjféltájt könnyű eső tisztította a levegőt. A részben felhős ég alatt szinte áll a levegő - 2km/h -, a páratartalom 87%-os, a levegő hőmérséklete 9C°

A harmatpont: 7C°

Mi is az a harmatpont? Erre várom a választ.

Szerző: Sakk-mester  2013.08.13. 07:25 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása