Varsó.jpg

 A mai mérkőzésben több volt,  úgy érzem, ez is a kihagyott helyzetek meccse volt – értékelt Horváth Tamás, szövetségi kapitány. – A záró fordulóban mindenesetre még van esélyünk egy szép eredményre, bár az is igaz, egyre jobban érződik a versenyzőkön a fáradtság.
Balogh Csaba, aki ezúttal döntetlent játszott a második táblán Nigel Shorttal, a következőket mondta el:
- Ha a játszma során Hec2 helyett Hxe6-ot lépek, simán jobban állok. Sajnos, későn láttam meg ezt a lehetőséget, akkor már nem tudtam mit csinálni. Abban az állásban biztosan több esély lett volna. Bízom benne, hogy a két évvel ezelőtti forgatókönyv fog lejátszódni: akkor szintén a nyolcadik fordulóban egy nagyon peches döntetlent játszottunk Románia ellen, majd az utolsó fordulóban 4-0-ra sikerült legyőznünk a bolgárokat, s végül bronzérmesek lettünk!

eb9fts.jpg

eb9fp.jpgeb8fe.jpgebcse8.jpg

----------------------------------------------

eb9ftsl.jpg

eb9fpl.jpg

eb8fel.jpg

eb8fcsel.jpg

Szerző: Sakk-mester  2013.11.17. 09:02 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása