Pos1382.jpg

Hogy mi a logika ebben az állásban, arra hamar ráébredsz, ha tudod, hogy világossal lépsz.

----------------------------------

Ám, hogy mi a logika abban a sakkszövetségi állásfoglalásban, hogy az ifi-korú játékosok csak lentről felfelé versenyeztetve játszhatnak vendégjátékosként is ifiként, fordítva viszont nem... arra nincs ésszerű magyarázat.

Az ifik előtt az utat felfelé, oldalirányban és lefelé is nyitva kéne hagyni.

Egy megyei csapat ifije, játszhat ifiként az OB-II-ben, vagy OB-I-ben is, ám az OB-II-es ifi aki nem fér be felnőttjátékosként a megye I-be, az ott nem lehet jelen ifiként.

Nos, az ilyen agyament rendelkezéseken túl kéne lépni, függetlenül attól, hogy régen is így volt... vagy úgy van az jól, ahogy van...

Nem gondolhatják komolyan a paragrafusalkotók, hogy a filléres gondokkal küzdő megyei csapatoknak kötelességük az ifi-nevelés, és az ő ifijeiket kölcsönzésként felszippanthatják a magasabb osztályban játszó csapatok, ez viszonzásként "lefelé" már nem várható el.

-----------------------------------------

Jegyezd le a megoldást.

Szerző: Sakk-mester  2013.12.07. 11:25 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása