Bercel2.jpgÜdvözlő és elismerő szavakkal szólok az óvodai sakkoktatásról. Nagyszerű látványt nyújtanak a gondolkodó kicsik. Átülve az iskolapadba legalább a sakk maradjon meg, mint gondolkodást fejlesztő játékos tevékenység. A gyermek legfőbb tevékenysége a játék, a játék amiben örömét leli, a játék, mint szenvedély amin keresztül észrevétlen, izzadtságszag és megfelelési kényszer, kudarcélmény nélkül  épül teste és szelleme.

 

Ugyanilyen elismerő szavakkal szólok mindazokról a Szülőkről, akik időt energiát nem sajnálva támogatják gyermekük tehetségének kibontakozását, akiknek fontosabb a gyermekük, mint saját szenvedélyük, kényelmük.

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Bercelkém!

Nagyot fordult az idő kereke, Téged felrepített a nagy Budapestre.

jakolaci.bmp

 

Jakobetz Laci bácsi lesz ott a Te mestered, figyelj rá, szívd magadba minden szavát, tanuld meg tőle a sakk minden csínját - bínját.

-----------------------------------

Laci bácsi tegnap - 01-14 - jelezte, hogy szorgalmasan jársz az edzésekre és szeretné, hogy indulj el az Óvodások bajnokságán.

Indulj bátran, én itt a végvárban drukkolok Neked, szorítok Érted.

Hajrá Bercel!

Szerző: Sakk-mester  2014.01.15. 09:23 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása