BSblg1_6.jpgKöszönöm a bejegyzésed Kedves DonCsicsko!

Kívánok sok sikert a póker-fronton!

"Most nem a pókerről fogok írni, hanem egy kislányról, akire facebookon figyeltem fel. Az Akadémia és az itt lévők nem egyszer álltak már ki jó ügyért. Bízom benne, hogy Ti is úgy gondoljátok, hogy ez a kislány, Demeter Dorina megérdemli a támogatást! Egy mindössze 8 éves, kisújszállási kislányról van szó, aki nagy dolgot vett a fejébe: ő bizony sakkozni szeretne és egyszer még a Polgár lányokénál nagyobb ismertségre, tudásra szeretne szert tenni. Én is sakkozom, tudom, hogy ez bizony nehéz út, nagyon-nagyon sokat kell ehhez tanulni és a szülők részéről bizony nem kevés lemondással jár, hogy a feltételeket (tárgyi feltételek, edzői költségek, versenynevezési díjak, utazási költség, szállás költségek, stb.) ehhez biztosítani tudják.

Íme egy rövid videó, amiből kicsit megismerhetitek Ti is ezt a kicsi lányt!

http://indavideo.hu/video/A_fekete-feher_babak_bvoleteben

  Bármilyen segítség (pénzügyi támogatás, bármilyen sakkal kapcsolatos tárgyi felajánlás, verseny szponzorálás, edzői segítség, facebook megosztás, stb.) jól jönne ahhoz, hogy Dorina tovább haladhasson azon az úton, amin elindult!

Bízom benne, hogy lesz olyan aki tud segíteni! Úgy gondolom, hogy Dorina minden támogatást megérdemel! Előre is köszönöm és persze azt is, hogy olvastátok ezt a rövid írást. További szép napot mindenkinek és sok sikert az asztaloknál!

Üdv: DonCsicsko


Pár link útóirat helyett:

Balogh Sándor oldala: http://sakk-mester.blog.hu/2013/12/09/a_magyar_sakkozas_gyongyszeme_demeter_dorina

Dorina fb oldala: https://www.facebook.com/krisztian.demeter.507"

Szerző: Sakk-mester  2014.01.19. 17:12 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása