gyermek verseny.jpg

Jó lenne, ha a sakkszövetség „illetékes elvtársa” közzétenné a nevezési űrlapot, melyet kitöltve alakilag és formailag is tökéletes nevezések érkeznének be hozzá, s nem kényszerülne kimondani; hogy ebben a formában nem tudom elfogadni a nevezést.

Nem magyarázza el a kedves szülőnek, hogy miben kellene javítania a formán, nem ér rá az ártatlan, épp szabadságon van, de még arra sincs ideje, hogy adjon egy nevet és telefonszámot, ahol türelemmel és empátiával rendelkező társa örömmel segítene élete első nevezésével próbálkozó gyermeknek és szüleinek.

Ebben az évben az iskolai sakkoktatás bevezetésére, annak népszerűsítésére töméntelen pénzt fordít a szövetség…

Barátaim! A pénz önmagában kevés.

Akik funkciót vállalnak a szövetségben, annak versenyét rendezik, azok rendeljék alá magukat a sakkozásnak, a magyar sakktársadalom ügyének, szolgálják azt, s ne pöffeszkedjenek fölötte.

Szerző: Sakk-mester  2014.03.14. 05:00 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása