Bálintkpár.JPG

Bálint,

a képen középen, maga mellé hívta érmes társait a magaslati levegőre.

BS a s az é sz.jpg

 

Gratulálok Bálint!

 

 

Varga Bálint az Ibolya Utcai Általános Iskola 6.A osztályos tanulója, iskoláját képviselve, a 2014-04-25-26-án, Dunakilitin megrendezett Diákolimpia, Országúti Kerékpár sportág országos döntőjén vett részt.

Kimagasló teljesítményével kategóriájában. a III. korcsoportban az időfutamot megnyerte, és a mezőnyversenyen második helyezést ért el.

Így összetettben is diadalmaskodva, Diákolimpiai bajnok címet szerzett.

----------------------------

Bálint.jpgAz aranyérmes  kitűnő tanuló, a 6 osztályos gimnáziumba kerülés feltételeit magas pontszámmal teljesítő Varga Bálint a péntek-szombati kerékpárversenyzés után a mai napon a sakktábla mellé ül az OB-II-es  DEAC ifjúsági játékosaként. A közelgő hétvégén részt vesz a miskolci sakkdiákolimpián. Rövidre rá pedig futballcsapatának kapujába áll, hogy védéseivel segítse annak eredményes szereplését.

---------------------

Bálint legutóbbi, a Kazincbarcika elleni OB-II-es játszmáját döntetlenre hozta a több mint 200 élőponttal magasabban jegyzett ellenfelével szemben. 

1713 Sr. Csatlós Béla 1/2 - 1/2 Varga Bálint 1466

 

 Az aszfaltszaggatás után, ma a sakktábla fekete-fehér mezőin parádézott Bálint. Mai ellenfele a Debreceni Sakkiskola tehetséges ifjúsági játékosa, csapata legjobb pontszerzője, az eddig veretlen, 8/7 pontos eredménnyel bíró 18-éves - Mónospetri - Jakabb Benjámin volt. 

Jakab Benjamin Ifi HUN 1817 1 1/2 1 1/2 1 1 1 1 7/8

 

Küzdelmük a 350 élőpontkülönbség ellenére Bálint győzelmével ért véget.

 

Nem csupán az eredmény, hanem a látványos játszma is megér egy csettintést!

Szép volt Bálint! Gratulálok!

Bálintérmek.png

Szerző: Sakk-mester  2014.04.29. 05:49 Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása